OstroVit Vegan Protein Blend czekoladowy 700 g
Dostępność: Czekamy na dostawę 0 szt.
Cena: 63.99
Dostępność: Czekamy na dostawę 0 szt.
Cena: 63.99
Odkryj OstroVit Vegan Protein Blend Czekoladowy - idealne rozwiązanie dla każdego, kto ceni zdrowy tryb życia i szuka wysokiej jakości, roślinnego źródła białka. Ten starannie skomponowany suplement diety to połączenie izolatu białka grochu, izolatu białka sojowego oraz białka dyniowego, oferujące aż niemal 80% czystego białka w każdej porcji.
Stworzony z myślą o wegetarianach i weganach, OstroVit Vegan Protein Blend czekoladowy to doskonały sposób na wzbogacenie codziennej diety w kluczowy makroskładnik. To nie tylko wsparcie dla osób na diecie roślinnej, ale także dla wszystkich aktywnych fizycznie, którzy mają zwiększone zapotrzebowanie na białko.
Z OstroVit Vegan Protein Blend czekoladowy dostarczasz swojemu organizmowi to, czego potrzebuje do budowy i regeneracji mięśni, a także wspierasz zdrowie swoich kości. Poczuj różnicę, wybierając wegańską jakość i pyszny czekoladowy smak!
| Składniki aktywne | Na porcję (30 g) | % RWS* |
|---|---|---|
| Białko | 23 g | 46 % |
| Izolat białka grochu | 15.6 g | - |
| Izolat białka sojowego | 9.3 g | - |
| Białko dyniowe | 2 g | - |
Składniki pomocnicze: Kakao 4.9%, aromat, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma arabska; sól, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam K.
*) RWS - Referencyjna Wartość Spożycia.
Porcję 30 g (2 miarki) wymieszać w 250-300 ml wody lub napoju roślinnego. Spożywać 1 raz dziennie po treningu.
Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Produkt nie powinien być stosowany przez dzieci, kobiety w ciąży i matki karmiące. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Przechowywać w temperaturze 15-25°C, w zamkniętym opakowaniu, w suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
700 g
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), orzeszki ziemne, inne orzechy, nasiona sezamu, zboża zawierające gluten, jaja, skorupiaki, ryby. Produkt zawiera soję (w tym dwutlenek siarki i siarczyny). Produkt odpowiedni dla wegetarian oraz wegan. Zawiera substancje słodzące.