SOLGAR Omega-3 Vegetarian DHA 500 mg 50 kapsułek
Dostępność: Czekamy na dostawę 0 szt.
Cena: 128.99
Dostępność: Czekamy na dostawę 0 szt.
Cena: 128.99
Szukasz wysokiej jakości, roślinnego źródła kwasów omega-3, które skutecznie wspiera Twój organizm? SOLGAR Omega-3 Vegetarian DHA to idealne rozwiązanie! Ten wyjątkowy suplement dostarcza cenną formę kwasu dokozaheksaenowego (DHA) pozyskiwanego bezpośrednio z alg, co czyni go doskonałym wyborem dla wegetarian, wegan oraz osób, które unikają ryb i produktów odzwierzęcych.
DHA to jeden z najważniejszych kwasów tłuszczowych omega-3, kluczowy dla prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu. Regularne dostarczanie DHA jest niezwykle istotne, zwłaszcza że organizm nie jest w stanie wytworzyć go w wystarczającej ilości. Każda kapsułka SOLGAR Omega-3 Vegetarian DHA dostarcza aż 500 mg czystego DHA.
Co sprawia, że SOLGAR Omega-3 Vegetarian DHA jest tak cenny?
Zadbaj o swoje zdrowie kompleksowo - wybierz SOLGAR Omega-3 Vegetarian DHA i ciesz się korzyściami płynącymi z codziennej suplementacji!
Suplement diety powinien być przechowywany w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanej do spożycia porcji w ciągu dnia.
| Składniki aktywne | Na porcję (1 kapsułka) | % RWS* |
| Kwas dokozaheksaenowy (DHA) (z 600 mg bogatego w DHA oleju pochodzącego z alg roślinnych) | 500 mg | - |
*RWS - Referencyjna Wartość Spożycia
Składniki pomocnicze: Skrobia kukurydziana, gliceryna roślinna, karagen, olej słonecznikowy, sorbitol, palmitynian askorbylu, mieszanina tokoferoli, ekstrakt z rozmarynu, lecytyna słonecznikowa, beta-karoten, karmel.
Zaleca się przyjmowanie jednej (1) kapsułki dziennie, najlepiej podczas posiłku.Ważne uwagi: Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników. Stosowanie przez kobiety w ciąży i karmiące piersią oraz osoby przyjmujące leki tylko po konsultacji z lekarzem lub specjalistą.
50 kapsułek
Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan. Nie zawiera składników odzwierzęcych. Przed użyciem zaleca się konsultację z lekarzem w przypadku alergii na którykolwiek ze składników.